Joico en Coiffure Unique hebben terug voor jullie eindejaars-cadeaus favoriete producten in promotie geplaatst.

Film Hair Shake +50ml3.jpg

Joico Hair Shake

Joico Hair Shake is een prachtig product die textuur en volume weet toe te voegen aan werkelijk ieder haartype. Deze unieke formule maakt van een vloeistof een poeder zodra het product geschud wordt. Joico Hair Shake verstevigd het haar direct en zorgt voor direct resultaat.

Joico Hair Shake laat werkelijk niks achter in het haar en plakt ook niet. Het gebruik van dit product zal leiden tot fluweelzacht haar met extreem volume.

Gebruiksaanwijzing:

Allereerst goed schudden!
Gebruik Joico Hair Shake op droog haar.
Spray het in het haar en style vervolgens zoals gewenst.
Eventueel kan het haar gefohnd worden na gebruik voor extra volume.

Joico Hair Shake is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml. Met gratis 50ml

Film KPCT3.jpg

Shampoo voor kleurbehoud en herstel.Milde reiniging die de elasticiteit en glans van het haar verbetert.K-Pak Color Therapy Shampoo heeft get unieke QuadraBond Peptide Complex herstelt en beschermt de natuurlijke B-laag van het haar, voor een haarkleur die langer levendig blijft.

Conditioner voor kleurbehoud en herstel. Hydrateert en herstelt beschadigingen, voor sterk en beschermd haar. K-Pak Color Therapy Conditioner bevat het unieke QuadraBond Peptide Complex herstelt en beschermt de natuurlijke B-laag van het haar, voor een haarkleur die langer levendig blijft.

In duo momenteel voor maar 38€

10357188_815700948488461_2989462411900156799_n.jpg

Ook zeer leuk om te geven én te krijgen is de Coiffure Unique cadeau bon. Bedrag bepaal je zelf en mag zowel in de shop als voor coiffure gebruikt worden!

Comment