Soft, balayage. Baby highlights, ombré of Combré? wat doe je wanneer en vooral zonder dat je de haren beschadigd?

 

Laat je steeds begeleiden door de professioneel hairdresser. Joico en Coiffure Unique staan steeds garant voor het antwoord op jou vraag. Verolight creme lightner, Verolight, verochrome. Restorative oil en zoveel meer zijn de juiste partners voor jouw glimlach. 

Meestal wordt de toepassing te ver gezocht of worden teveel bewerkingen op elkaar gedaan. Door vooral te luisteren naar jou en de kennis toe te passen die wij bij Coiffure Unique hebben staan we garant voor een top resultaat.

Coiffure Unique en Joico ...

Coiffure Unique en Joico ...

Ben jij ook klaar voor advies? Wil jij ook die balayage die bij jouw past? Twijfel niet langer en kom langs in ons Coiffure Unique Concept salon. Niet alleen zorgen we voor jouw glimlach maar ook voor jouw compliment.