"25 JAAR UNIQUE ZIJN IS OK, UNIQUE BLIJVEN IS DE UITDAGING"

Wie dag in, dag uit gepassioneerd bezig is met zijn vak, durft zichzelf al eens in vraag stellen. Meer zelf. Wij wilden vooral weten hoe we nog beter onze klanten konden bedienen. Hoe we nog straffer en creatiever konden zijn en bovenal, 'Hoe nog meer UNIQUE zijn'.

Stuk voor stuk cruciale vragen waar we in alle rust naar antwoorden hebben gezocht én gevonden. Om verder te kunnen groeien en nog meer UNIQUE te zijn, schakelen we vanaf 2017 over naar kwali-tijd. Kwali-tijd voor ons, onze medewerkers, onze creaties, maar vooral nog meer kwali-tijd voor onze klanten.

Naast het artistieke werk dat wij verrichten in het salon hebben we nog andere passies. Voor Philip is dat educatie en coachen van collega's, voor Mireille vorm geven aan de Chic'z collectie, trendy accessoires en mode-artikelen die de look van onze klanten compleet maakt! Door ons nog met meer overgave op deze taken te storten zullen we er in slagen om onze dienstverlening op een nog hoger niveau te tillen en dus nog meer kunnen bieden.

Dit houdt in dat we voornamelijk onze tijd moeten herverdelen. Naast onze vaste sluitingsdag op dinsdag sluiten we vanaf 2017 ook op maandag. Niet om op onze lauweren te rusten, maar om te investeren in tijd, in "KWALI-TIJD"! Voor ons, maar vooral voor onze medewerkers en klanten. Om de extra sluiting op te vangen werken we op vrijdag en zaterdag een uurtje langer.

Meer tijd voor ons, maar ook meer tijd voor onze klanten want vanaf 2017 kun je zelf kiezen als je op afspraak wenst te komen of zonder afspraak. Let wel, op afspraak is enkel in de voormiddag, zonder afspraak kan enkel in de namiddag - met uitzondering op zaterdag volledige dag zonder afspraak!

Educatie zal samen met KWALI-TIJD jullie compliment zijn voor 2017!

Vanaf donderdag 5 Januari 2017 ontvangen we jullie graag, met evenveel enthousiasme en creativiteit.

"Je kan alleen tijd verspillen, als je vergeet er van te genieten!" - Philip

Vakmanschap gaat bij ons ook in 2017 veel verder dan  het hebben van de juiste gereedschappen !

We wensen jullie dan ook te bedanken voor het vertrouwen de voorbije 25 jaar!