Gratis naar de kapper

In het kader van onze opleidingen zoeken we non-stop oefenmodellen, dus geef je op en maak kans op een gratis snit, kleur of podia ervaring met top product JOICO in ons Academie salon Coiffure Unique onder deskundige leiding van Philip !

Door de constante innovatie van producten en snit/kleurtechnieken is ons academie salon   constant op zoek naar modellen. Voor interne trainingen maar zowel voor podia en demo's is Philip, Joico Belgium design headmember, modellen op zoek die graag op hoog niveau de nieuwste trends kunnen ontvangen.

Wie komt in aanmerking:

  •  Man, vrouw die open staan voor vernieuwing.
  •  Vrij zijn op maandag voormiddag of namiddag.
  •  Bereid zijn je haren te laten knippen aangepast aan je structuur van haar en gelaatsvorm.
  •  Half lang tot lang haar hebben als dame.

Deze opleidingen duren ca. 3 uur. De looks zijn niet bespreekbaar, dit is strikt wat er die dag aan de kappers wordt aangeleerd. Bij podia deelname wordt een vergoeding toegekend!
Het is belangrijk dat we op je aanwezigheid als oefenmodel kunnen rekenen, anders kunnen de lessen niet plaatsvinden.

Hieronder vind u een selectie wat u mag verwachten en nog zoveel meer.

Wil je dit ook eens ervaren? Neem dan snel contact op via onderstaande formulier, helaas kan niet iedereen in aanmerking komen (we knippen hier geen puntjes of werken geen uitgroei bij), maar we garanderen wel de nieuwste trends en technieken die instaan voor jou glimlach en compliment. Doen!!

Naam *
Naam
haarkleur
Beschikbaar

1 Comment