2017 komt stilaan op het einde, tijd om toch eens terug te kijken naar een fantastisch jaar dat we hebben mogen delen met onze ambassadors, medewerkers, vrienden en collega's.

Veel nieuwigheden hebben ons verder laten gaan in de creativiteit om jullie bij te staan naar de beleving dat je hebt ervaren.

Intussen zijn we volop bezig met de nieuwigheden die we samen met jullie zullen delen in 2018! Blijf ons dus volgen via onze blog of sociale kanalen die we beheren.

Zeker is dat we voor 2018 educatie en motivatie hoog gaan blijven dragen om jullie gouden glimlach stralender dan ooit te laten schitteren.

We geven u graag nog de kalender voor december mee:

Zoals jullie zien zijn we gesloten op  kerstavond en oudejaarsavond , dit is omdat we de medewerkers ook hun feestdagen optimaal willen laten beleven en ook wij bij de familie kunnen genieten van het moment. Wij blijven trouw aan ons concept om zonder afspraak te werken om u een maximale flexibiliteit te garanderen en de kwaliteit te leveren die u van ons gewoon bent.

Zoals jullie zien zijn we gesloten op kerstavond en oudejaarsavond, dit is omdat we de medewerkers ook hun feestdagen optimaal willen laten beleven en ook wij bij de familie kunnen genieten van het moment. Wij blijven trouw aan ons concept om zonder afspraak te werken om u een maximale flexibiliteit te garanderen en de kwaliteit te leveren die u van ons gewoon bent.

Vanaf vrijdag 5 Januari 2018 zijn we terug tot jullie dienst voor veel beleving in onze wereld!

Comment