Franje, als deze correct geknipt wordt naar jouw gezichtsvorm, zal het uw persoonlijkheid een hoge fashion gehalte geven.
— Philip - coiffure unique

De tijd van, net na de winter blues, de lente begint zijn intrede te doen. Op dat moment voelt je iets dat met u looks moet gebeuren, misschien door iets te veranderen aan je kapsel. Gebeurt dat ook voor u? We hebben een blik op de foto's van modeshows en enkele beelden van onze favoriete beroemdheden voor inspiratie bekeken. En na het kijken, merkte we een ding op dat ze alle gemeen hadden: ze hebben allemaal, een "bang" - "Franje? Of u nu lange haren, een bob, rechte of slordig haar, het maakt niet echt uit. Het is aan u favoriete kapper om te kijken naar u gelaatsvormom één van deze stijlen te kiezen. Hier is een nuttig trend-tip: weet dat een Franje/pony/bangs/frou-frou altijd te snel te lang is, dus snel stoort als u op bureau werkt of gewoon al een brildrager bent. Een franje geef u instant een ander blik. Als u dat goed hebt overwogen dan kan je zeker gaan voor die sensuele franje of net die sterk sprekende franje. Weet ook dat u geregeld naar de kapper terug moet om de vorm erin te houden, en zeker niet thuis hem wil bijwerken.

Wil je ook eens weten welke franje er bij u past? Kom gerust langs in ons concept salon.