Diamonds are a blonde girl’s best friend

De Blonde Life producten zijn speciaal ontworpen om haar lichter & stralender te maken. De producten hebben als missie om er voor te zorgen dat blondines van het leven kunnen genieten. Zorgen over ongezonde gebleekte lokken behoren tot het verleden: deze producten maken haar namelijk onweerstaanbaar, schitterend en gezond!

Blonde Life is voor het JOIful creëren, onderhouden & behouden van mooie, schitterende en heldere blondtinten! De producten laten gebleekte lokken naar nieuwe hoogte stijgen: prachtig, glanzend, gezond en bewust blond. Onze Brightening Shampoo, Conditioner, Masque en Lightener zorgen ervoor dat alle ‘blonde battles’ vanaf nu verslagen kunnen worden: koperachtige gloed, verkleurig, vervaging en beschadiging.

Brightening Shampoo  Deze shampoo is vrij van sulfaten en maakt haar daardoor op zachte wijze schoon. De shampoo vult belangrijke voedingstoffen aan met schitterend, stralend, gezond blond haar als resultaat! Deze shampoo maakt haar niet alleen briljant schoon maar gaat ongewenste geeltinten en andere verkleuringen tegen. VK€23

Brightening Shampoo

Deze shampoo is vrij van sulfaten en maakt haar daardoor op zachte wijze schoon. De shampoo vult belangrijke voedingstoffen aan met schitterend, stralend, gezond blond haar als resultaat! Deze shampoo maakt haar niet alleen briljant schoon maar gaat ongewenste geeltinten en andere verkleuringen tegen. VK€23

Brightening Conditioner  Vergeet producten die haar zwaar maken. Deze verzorgende formule combineert namelijk de lichtheid van een lotion en de kracht van een serum. Het resultaat? Instant glans en intense hydratatie zonder de haren zwaar te maken. VK €24

Brightening Conditioner

Vergeet producten die haar zwaar maken. Deze verzorgende formule combineert namelijk de lichtheid van een lotion en de kracht van een serum. Het resultaat? Instant glans en intense hydratatie zonder de haren zwaar te maken. VK €24

Brightening Masque  Dit masker zorgt voor direct gehydrateerde, zachte en stralende blonde lokken doordat het chloor neutraliseert en slechte mineralen verwijderd. Het voorkomt dat perfect blond haar dof en gelig wordt. Gebruik voor het beste resultaat het Blonde Life Masque 3x per week als aanvulling op de Brightening Shampoo & Conditioner.   VK €27,50

Brightening Masque

Dit masker zorgt voor direct gehydrateerde, zachte en stralende blonde lokken doordat het chloor neutraliseert en slechte mineralen verwijderd. Het voorkomt dat perfect blond haar dof en gelig wordt. Gebruik voor het beste resultaat het Blonde Life Masque 3x per week als aanvulling op de Brightening Shampoo & Conditioner.   VK €27,50

BLOND TECHNOLOGIE

Net als andere JOICO producten bevatten de Blonde Life producten, ingrediënten die zorgen voor optimaal gezond haar. De Brightening Shampoo, Conditioner en Masque verzorgen het haar dankzij verstevigende Arginine en de exotische mix van Tamanu en Monoï olie. Ze gaan vervaging, verkleuring en beschadiging tegen. Blondines kunnen vanaf nu zonder haarzorgen door het leven! De producten hydrateren en beschermen namelijk optimaal met sterk, gezond en stralend blond haar als resultaat.

Arginine :  Maakt het haar sterker en voorkomt beschadiging, met gezonder blond haar als resultaat.

Arginine: Maakt het haar sterker en voorkomt beschadiging, met gezonder blond haar als resultaat.


Amanu Olie :  Deze zeldzame olie uit Zuidoost-Azië zit boordevol essentiële vetzuren en Omega 6 en 9. De olie zorgt voor glans, beschermt de haarkleur en helpt broos haar tegengaan.

Tamanu Olie: Deze zeldzame olie uit Zuidoost-Azië zit boordevol essentiële vetzuren en Omega 6 en 9. De olie zorgt voor glans, beschermt de haarkleur en helpt broos haar tegengaan.


Monoï Olie: Deze exotische blend van kokosolie en Tahitiaans gardenia-extract is rijk aan essentiële vetzuren. Het gaat pluis tegen, zorgt voor extra glans en beschermt tegen beschadiging.

Monoï Olie: Deze exotische blend van kokosolie en Tahitiaans gardenia-extract is rijk aan essentiële vetzuren. Het gaat pluis tegen, zorgt voor extra glans en beschermt tegen beschadiging.


Natuurlijke Detoxifiers:  Neutraliseren chloor en verwijderen slechte mineralen, zodat gele en koperkleurige tinten geen kans krijgen.

Natuurlijke Detoxifiers: Neutraliseren chloor en verwijderen slechte mineralen, zodat gele en koperkleurige tinten geen kans krijgen.


Bio-Advanced Peptide Complex: Onze exclusieve mix van slimme, haaridentieke keratines herstelt het haar van binnenuit. Deze geoptimaliseerde eiwitten gaan actief “op zoek” naar beschadigde delen en hechten zich daaraan. Zo zorgen ze voor een razendsnelle reparatie en bescherming van het haar.

Bio-Advanced Peptide Complex: Onze exclusieve mix van slimme, haaridentieke keratines herstelt het haar van binnenuit. Deze geoptimaliseerde eiwitten gaan actief “op zoek” naar beschadigde delen en hechten zich daaraan. Zo zorgen ze voor een razendsnelle reparatie en bescherming van het haar.


Lightening Powder

Dit baanbrekende Blonde Life kleurproduct is speciaal voor kappers – het maakt ieder salonbezoek stralender! Het poeder heeft een ultra-high-lift formule die haar snel en eenvoudig tot 9 niveaus lichter maakt. Dit poeder werkt sneller dan voorgaande JOICO lighteners. Dankzij de krachtige verzorgende formule: herhaalbehandelingen zijn niet schadelijk, minder haarbreuk, geen gedoe meer met toevoegingen, eenvoudig uit te spoelen en kan zowel met als zonder folie gebruikt worden.

Vertrouw de expert

Het kiezen van de perfecte blonde look is niet altijd makkelijk. Net als met kleding is het van belang om iets te kiezen dat bij u past en u flatteert. U kapper kan u hierover adviseren. Hij of zij weet welke tint het beste bij u past – wordt het platina blond of juist warm goudblond?

Gouden tip

Laat de kapper plaatjes zien van de kleurlook die u graag zou willen. Op deze manier voorkomt u verwarring en weet u zeker dat u blij zult zijn met het blonde eindresultaat! Instagram en Pinterest zijn onze favoriete inspiratiebronnen. Klik hier om oneindig veel Pinterest inspiratie te bekijken.

Blonde life launch in het moederhuis van Joico Belgium.

Blond weetje: Eén op de drie dames verft haar haren lichter, waardoor ze een blondine genoemd zou kunnen worden

Bron: Joico-Blonde life

Comment