HOT VOOR ZOMER 2017 - TIGER EYE - LOOK

Dream in colors never seen before.
Be creative
— Philip C.U.

Zoals jullie gewoon zijn, staan we nooit stil binnen ons Coiffure Unique Concept salon. Als Joico Belgium Design(JBD) member staan we dichter bij de nieuwste trends voor jullie gouden glimlach. Daarom zijn we binnen ons JBD team Bess (Haar Nouveau- De Pinte) en Sofie ( Joico belgium design member) op zoek geweest naar de nieuwste trendensenca kleur voor deze zomer.

Graag willen we dan ook deze nieuwste trends met jullie delen! Gedaan met de Ombré, Sombré, coole tinten en grijs tinten.

Tyger Eye, warme tinten in combinatie met duidelijke high lights. Blorange, blonde tinten in combinatie met orange invloeden en Chocolade Mauve, donkere roots met een smokey uitzicht op de lengtes.

In deze blog plaatsen we eerst de Tyger eye in de spotlights.

 " Tijgeroog wordt zo genoemd omdat de steen een lichtreflectie heeft die aan het oog van een tijger doet denken. Dit spleetvormig lichteffect heet chatoyeren of ‘kattenoogeffect’. Wanneer de steen cabochon (bol) geslepen wordt, is het kattenoogeffect het beste zichtbaar. De kleur van de steen geeft hem zijn naam: de rode soort heet Kattenoog, de blauwe Valkenoog en de gele Tijgeroog (goudgeel, goudbruin)."

Vertaald bij de haar kleuren wil dat zeggen dat we terug meer naar de warme tinten gaan die in combinatie met warme duidelijke high lights en koperachtige high lights uitlopen in een soft Ombré in de punten. De roots kunnen dan ook van donker naar licht gaan. Duidelijke flitsen zijn van helder met warme elementen zijn duidelijk aanwezig.

hieronder vind u enkele voorbeelden we hebben terug gevonden op Google door Tiger eye hair style 2017 op te zoeken.

(de bron van de foto's zijn dan ook terug te vinden onder Google)

Willen jullie meer info over deze nieuwste trend kom dan zeker binnen "zonder afspraak" in jullie favoriete concept salon. Advies krijgen jullie met een glimlach.