Perfecte imperfectie, zo kan je de nieuwste telgen van het JOICO huis noemen.

Beach Shake en Body Shake, twee nieuwe Hair Shake Buddies!

3-600x400.png

BEACH SHAKE:

  • Vergeet gefriseerd, droog strandhaar. Beeld je sensueel, gehydrateerd en stijlvol gesepareerd haar in ... NEW JOICO BEACH SHAKE.

  • Creëer beachy lokken met glamour. Onze nieuwe Beach Shake texturizing finisher realiseert natuurlijke verdelingen in het haar zonder gebruikt te maken van harsen en zouten, maar wel door middel van de rijke olie van zonnebloempitten en kokosnoot die hethaar hydrateren en een trendy, frisé-loze look geven.

TOEPASSING: Ideaal voor medium tot dik haar, vernevel lichtjes over droog haar. Hef laagjes haar op en laat ze door de verneveling van het product heen vallen. Super voor een satijnachtige look, zonder het droge gevoel van een traditionele beach spray.

€29

€29

BODY SHAKE

  • Beeld je een instant volume en indrukwekkende uitstraling in ... NEW JOICO BODY SHAKE

    • Een bom aan body en volume zonder stijf en kleverig gevoel. De nieuwe Body Shake Texturizing finisher creëert de illusie van natuurlijk dikker haar, een voller gevoel en een overvloed aan body.

TOEPASSING: Fijn tot medium haar, pas toe over de volledige droge haren. Deze body-building nevel absorbeert oliën aan de haarwortel en geeft onmiddellijk een veel voller en zuiver gevoel aan het haar. Super voor een droge textuur, om grip te bevorderen bij vlechttechnieken en voor warrige opsteekkapsels.

€29

€29

Lijkt dit iets voor u? Kom dan zeker langs "ZONDER AFSPRAAK" voor jouw persoonlijk advies!

Comment