2018, een nieuw begin. We vinden het fijn dat we vanaf het begin een deel kunnen uitmaken van jullie verhalen. We hopen jullie nog vaak te mogen zien voor dat compliment of de gouden glimlach. We wensen jullie dan ook love, peace en happinez toe.
Vanaf vrijdag 5 januari zullen wij jullie opnieuw met de glimlach ontvangen!✨

In 2018 innoveren we verder in kleuren- combinaties die samen gaan met de snit die niet alleen bij jouw morfologie van het gelaat passen maar ook bij wie jij bent. Samen met jou, zoeken naar uw compliment!

2018-01-02 16.20.16.png

Educatie blijft dan ook een belangrijke motivator voor ons team. Dit om constant op zoek te gaan naar jullie gouden glimlach.

Daarom blijven we trouw aan ons concept om "zonder afspraak" te werken om u een maximale flexibiliteit te garanderen en de kwaliteit te leveren die u van ons gewoon bent.

Comment