Vanaf nu terug zonder afspraak

Na een heerlijk zonnige en best pittige zomer, maken we ons bij Coiffure Unique helemaal klaar voor de herfst- en eindejaarskapsels. We werkten deze zomer een tijdje op afspraak. Omdat we iedereen kwalitatief willen verder helpen met een beperkter team.

Meer persoonlijke styling en creativiteit

Toch we werken het liefste zoals we dat al jaren doen. Samen zoeken naar de beste snit, de juiste kleur, de perfecte styling. Freestylen zonder limieten. Met een nieuw, sterk team zijn er weer voldoende handen om van jouw kapsel een Coiffure Unique te maken. Op élk moment.

ZONDER AFSPRAAK (3).jpg

Spring binnen

Kom vanaf nu opnieuw langs wanneer dat jou het beste past. Zonder afspraak dus.
De reeds gemaakte afspraken zullen we nog met de juiste zorg en glimlach afwerken, daarna kan je terug zoals voorheen ‘Zonder Afspraak’ je tijd inplannen.

Comment