2017-07-25 13.52.37.jpg

JAARLIJKS VERLOF

Time to relax, taking time to enjoy, visit family and friend...

Gesloten van 16 JULI t.e.m.  7 AUG.

Back at your service, op woensdag 8 AUG.

Blonde Life Duo-A5.jpg

Ook voor deze zomer hebben we JOICO deals samen gesteld voor jullie gouden glimlach!

BLOND LIFE BRIGHTENING SHAMPOO, sulfaat vrije shampoo reinigty hethaar op zachte wijze en voedt het haar met de belangrijke bestanddelen. Het resultaat: stralende blonde, gezonde lokken.

BLOND LIFE BRIGHTENING CONDITIONER, met de lichtheid van een lotion en de kracht van een serum laat deze ultra verzorgende conditioner blonde lokken herleven. het product laat uw haar stralend glanzen en zorgt dat het super zacht aanvoelt.

Blonde Life Veil-A5.jpg

BLOND LIFE BRIHTENING VEIL Spray, is een alles-in-één product dat je blond haar beschermt. Het product beschermt uw breekbaar blond haar tegen mechanische en thermische schade, zodat u een mooi, gezond en stralend blond haar met een heerlijke glans. Er zijn ook UV-beschermende eigenschappen in de spray, die ervoor zorgt dat het risico dat de blonde haren krijgt een gelige tint te minimaliseren. Voor blond haar - Beschermt tegen thermische en mechanische energie - UV beschermende eigenschappen - Minimaliseert kroezen en gematteerd haar - Geeft glans heerlijk - Cares en beschermt de fragiele blonde haren

 

 

Wenst u meer info of wil je nog voor jouw vakantie die zomer look aan gaan, PLAN U TIJD ZONDER AFSPRAAK en wij zorgen voor jouw zomer verhaal. #itsajoicosummer

Comment