Viewing entries in
goldhaircare

GOLD AMBASSADEUR SALON

GOLD AMBASSADEUR SALON

COIFFURE UNIQUE & GOLD HAIRCARE Belgium hebben de handen in elkaar geslagen om voor jullie “haar” een nog beter resultaat ca gezond, natuurlijk glanzend en vooral milieu vriendelijke homecare en kleur producten aan te bieden.

Coiffure Unique is vanaf heden dan ook voor jullie en collega’s het “ GOLD Ambassadeur salon “ en zal Philip als Art Director voor Gold Haircare Belgium deel uitmaken van hun team.

Gold Professional Haircare

Gold producten en kleuren zijn geboren uit de passie en liefde voor het kappersvak, gecombineerd met een team van vooraanstaande chemici en kappers uit Scandinavië, die allemaal dezelfde visie delen voor futuristische haarproducten en vele jaren ervaring in productontwikkeling hebben. De Gold Premium Haarkleuren zijn voedende kleuren, verrijkt met pure oganische oliën van argan en meadowfoamzaad, ze zijn volledig vrij van PPD, ammoniak en resorcinol. Milieuvriendelijke producten, die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag. De haarverzorgingslijn is gecreëerd in navolging van een persoonlijke filosofie : “We dagen de mode uit om de toekomst te kunnen creëren”We laten ons inspireren door de beste geuren uit de natuur en texturen van voedsel.Onze producten bestaan bijna allemaal exclusief uit hernieuwbare en duurzame bestanddelen, met pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.Het GOLD gamma is verwennerij in de vorm van vernieuwende en functionele producten.

90_thumb.jpg.png

Gold Premium Hair Colours

Gold Premium Hair Colours zijn voedende haarkleuren, verrijkt met pure organische oliën, zoals argan- en spireazaadolie, beiden met ongeloofelijke antioxidante en hydraterende eigenschappen. De nieuwe formule geeft zacht en glanzed haar, een natuurlijke haarkleur en een lange houdbaarheid met een perfect grijsdekking. Compleet vrij van ammoniak, PPD en resorcinol, de kleuren geven een diepe verzorging na de kleuring, ze herstructureren het haar van binnenuit en geven het een beschermende laag aan de buitenkant. Voor superieure kleurvaste en gezonde haren met een levendige glans.

Wil je meer info of wil je het eens ervaren welk verschil we kunnen betekenen voor jou, kom zeker langs we verwelkomen je graag volledig ZONDER AFSPRAAK en dat van woensdag tem zaterdag.