Viewing entries in
nuttige info

IMANI by Unique

IMANI by Unique

IMANI by Unique is een pop-up store waar je steeds ondergedompeld wordt in de nieuwste hippe trendy en betaalbare fashion van het moment. Je kan er steeds terecht van woensdag tem zaterdag, vrij in en uit!

We sturen ook op indien dit gewenst is, we hebben geen webshop maar wel een wij-helpen-jou-shop.

Ook kan je bij ons de kaarsen van “Victoria with love” terug vinden, kom langs om ook deze te ontdekken.

2019-08-20 14.53.15.png

GOLD AMBASSADEUR SALON

GOLD AMBASSADEUR SALON

COIFFURE UNIQUE & GOLD HAIRCARE Belgium hebben de handen in elkaar geslagen om voor jullie “haar” een nog beter resultaat ca gezond, natuurlijk glanzend en vooral milieu vriendelijke homecare en kleur producten aan te bieden.

Coiffure Unique is vanaf heden dan ook voor jullie en collega’s het “ GOLD Ambassadeur salon “ en zal Philip als Art Director voor Gold Haircare Belgium deel uitmaken van hun team.

Gold Professional Haircare

Gold producten en kleuren zijn geboren uit de passie en liefde voor het kappersvak, gecombineerd met een team van vooraanstaande chemici en kappers uit Scandinavië, die allemaal dezelfde visie delen voor futuristische haarproducten en vele jaren ervaring in productontwikkeling hebben. De Gold Premium Haarkleuren zijn voedende kleuren, verrijkt met pure oganische oliën van argan en meadowfoamzaad, ze zijn volledig vrij van PPD, ammoniak en resorcinol. Milieuvriendelijke producten, die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag. De haarverzorgingslijn is gecreëerd in navolging van een persoonlijke filosofie : “We dagen de mode uit om de toekomst te kunnen creëren”We laten ons inspireren door de beste geuren uit de natuur en texturen van voedsel.Onze producten bestaan bijna allemaal exclusief uit hernieuwbare en duurzame bestanddelen, met pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.Het GOLD gamma is verwennerij in de vorm van vernieuwende en functionele producten.

90_thumb.jpg.png

Gold Premium Hair Colours

Gold Premium Hair Colours zijn voedende haarkleuren, verrijkt met pure organische oliën, zoals argan- en spireazaadolie, beiden met ongeloofelijke antioxidante en hydraterende eigenschappen. De nieuwe formule geeft zacht en glanzed haar, een natuurlijke haarkleur en een lange houdbaarheid met een perfect grijsdekking. Compleet vrij van ammoniak, PPD en resorcinol, de kleuren geven een diepe verzorging na de kleuring, ze herstructureren het haar van binnenuit en geven het een beschermende laag aan de buitenkant. Voor superieure kleurvaste en gezonde haren met een levendige glans.

Wil je meer info of wil je het eens ervaren welk verschil we kunnen betekenen voor jou, kom zeker langs we verwelkomen je graag volledig ZONDER AFSPRAAK en dat van woensdag tem zaterdag.

Schitter met de feestdagen

Comment

Schitter met de feestdagen

Wil je ook met de feestdagen er goed en stralend uitzien? Is het nu thuis of op een party of gewoon ook op vakantie, plan u tijd bij ons ZONDER AFSPRAAK

FEEstDAGEN.jpg

Daarom zijn we open voor jullie ZONDER AFSPRAAK op ons normale uren én zullen we ook speciaal voor jullie gouden glimlach op maandag 24/12 en 31/12 open zijn ZONDER AFSPRAAK tot 15u. technische bewerkingen worden naar gelang de drukte van de dag behandeld, hou er wel rekening mee tot max 12u

NAGELLAK.jpg

Speciaal voor deze twee extra dagen is er een actie:

Plan u brushing en make-up ZONDER AFSPRAAK en ontvangen een GRATIS flesje nagellak, zo straal je zeker al de ganse avond op uw feest!

annie-spratt-649942-unsplash.jpg

Na al dat feestgedruis zullen we er eventjes van tussen uit zijn van 2 januari tem 3 januari, om dat vanaf vrijdag 4 januari jullie terug te kunnen ontvangen voor een nieuw jaar met nieuws, fun en vooral veel mooi haar!

We wensen u alvast een schitterend en vooral stralend haar voor 2019


Comment

 Gorgeous hair is the best revenge

Comment

Gorgeous hair is the best revenge

STICKER HAIR

Sticker hair, een uniek systeem dat toelaat om extensies te plaatsen in 10 min. zonder gebruik van speciale machines. Het haar is herbruikbaar. Lengte +- 40 cm. Verschillende kleuren! Onze partner hiervoor is Strings&Things hairextensions

Weft extenions

gorgeous-hair.jpg

Ook voor Wefts Extensions geven we jou graag verder advies.

We kunnen je meer volume geven, of meer lengte of meer lengte én volume. Vertel ons wat jouw wens is en wij zorgen dat je terug jouw gouden glimlach ontdekt. Daarom hebben we gekozen voor het zeer kwalitatief en vooral zeer naturel weft bundel extension van LZ (Laura Zeeuwen). We hebben een uitgebreide variatie in kleur. Naargelang uw wens kijken we om 1-2-3 of 4 banden te plaatsen.

Vanaf 50gr (1 à2 banden) kan je al extra volume plaatsen, tot 300gr extra volume én lengte (3-4-5 banden).

Alles wordt door onze weft specialist en samen met jouw gekozen en besproken. Bij bestelling vragen we een voorschot van 50% voor we de haren bestellen. Bij plaatsing wordt het voorschot in aftrek gedaan. Je kan het haar minimaal 1 jaar gebruiken in normaal gebruik en goede verzorging, daar staan we garant voor. Ideaal onderhoud is per 6 à 8 weken herplaatsen!

Ook hier is home care vereist wil je maximaal genieten van jouw weft extension:

  • 25gr = 87,50€ incl btw

  • 50gr = 175€ incl btw

  • 100gr = 350€ incl btw

  • Plaatsen/herplaatsen van 1 band = 30€ incl btw

Knippen, kleuren, balayage en styling kunnen vooraf of nadien nog uitgevoerd worden, zijn niet incl. de prijs van jouw weft bundel.

Wenst je meer info of wil je ook genieten van terug weelderig mooi haar, kom langs voor advies op maat en we zullen er alles aan doen om je terug weer dat mooi haar te geven.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

Comment

Educatie voor jullie beleving

Educatie voor jullie beleving

educatie voor jouw beleving is ook voor jouw gekleurde haren belangrijk, daarom is coaching-educatie-bij scholing een standaard binnen ons concept salon! Interne als externe opleidingen worden graag bij gevolgd. team unique staat daar garant voor.

VAKANTIE/INSPIRATIE/OUT OF OFFICE

VAKANTIE/INSPIRATIE/OUT OF OFFICE

Zoals bij veel creativiteit is een nodige break noodzakelijk, zo blijven we steeds gefocust om voor jullie gouden glimlach te kijken.

BANGS - FRANJE ZIJN HOT DEZE ZOMER

BANGS - FRANJE ZIJN HOT DEZE ZOMER

De tijd is terug aangebroken dat we iets willen veranderen aan onze look! Noem het wake-up call naar de lente/zomer. team Unique staat klaar om u ook nu te begeleiden naar de fashion tips voor spring/summer 2017