Untitled-4-3.jpg
Untitled-3.jpg
okDSC_2827-2.jpg
lookbookheader-2.jpg
gold+1.jpg
goldens-bg.jpg
browns1-bg.jpg
Untitled-4-3.jpg

COIFFURE UNIQUE


YOU are unique

056/372295

Welcome

SCROLL DOWN

COIFFURE UNIQUE


YOU are unique

056/372295

Welcome

 

Uniek concept voor unieke mensen

Ieder mens is uniek. Vanuit die gedachte begint een bezoek aan Coiffure Unique. Daarom leren we je graag eerst wat beter kennen. Luisteren, kijken en adviseren. Pas daarna komt de creatie. Vertel ons wie je bent en welke stijl je hebt, en we creëren een kapsel dat daar uitstekend bij aansluit. Dat is in essentie ‘the art of hair’. Een creatieve en unieke aanpak die het resultaat is van: → jarenlange ervaring → voortdurende bijscholing naargelang de laatste trends → een permanente zoektocht naar hoogstaande afwerking. Een bezoek aan Coiffure Unique blijft je zeker bij. Of het nu gaat om eenvoudige snit, brush of een complete make-over. Wij maken het voor jou graag uniek.

WELCOME IN OUR WORLD

 
2019-01-28+18.43.51.jpg
Untitled-3.jpg

ONZE Missie


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

ONZE Missie


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

Onze missie:

Een unieke stijl voor sprankelende verschijningen, dat is waar wij elke dag voor gaan. Wij creëren een kapsel dat vertelt wie u bent door een elegante snit, natuurlijk kleuringen en karaktervolle balayages.


RESPECT EN WAARDEN

 

Ik respecteer en draag elke dag de waarden van Coiffure Unique concept salon:

 • Respect, verdien respect door respect te geven.

 • Team, een positieve en plezante spirit.

 • Fun, beleven plezier aan wat we doen.

 • Toegevoegde waarde, voor de klant.

 • Groei, open staan voor de persoonlijke groei.

 • Creativiteit, zorgen voor innovatie.

 • Ondernemend, voor denken i.p.v. nadenken

 • Puurheid, respect van de basis en openheid.

 • Waarheid, duurt het langst!

 • Motiverend, steeds vernieuwend denken.

 • Warmte, thuis voor de klant en jij.

 • Durf, verander als kapper geregeld van stijl, zodat de klant niet van kapper moet veranderen.HAIR - MAKE UP - ACCEsSOIRES - extensions - PRODUCTS

okDSC_2827-2.jpg

Ons salon


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

Ons salon


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

okDSC_2809-2.jpg

STIJLADVIES EN DE NIEUWSTE TRENDS

Sta je voor Coiffure Unique dan valt meteen de open architectuur op. Binnen geniet je van een stralende lichtinval en zicht naar buiten. Buiten heb je een zicht op al wat er binnen in het salon gebeurt. Dat illustreert wat voor ons een kapsalon moet zijn. Met een open, onbevangen en frisse kijk je klanten tegemoet treden. Geen bandwerk, maar maatwerk.
Coiffure Unique schoolt zichzelf voortdurend bij om zijn stijladvies up to date te houden. Nieuwe trends, kniptechnieken, haarstijlen, producten, enz. volgen we met meer dan gewone aandacht. Zo bent u altijd zeker van een modern en trendy stijladvies. Maar de definitieve keuze, die laten we natuurlijk graag aan u.

Wellbeing en topproducten in een uniek kader

Een bezoek aan Coiffure Unique dompelt je onder in de sfeer van wellbeing. Geniet van een ontspannende wasbeurt op onze massagestoel of leun lekker achterover tijdens een hoofdmassage. En dat onder het genot van een drankje naar keuze. Verwennerij, ontspanning en rust. Een kappersbezoek mag voor ons gerust iets meer zijn.
Coiffure Unique werkt met topproducten van GOLD HAIRCARE die uw haar in stralende conditie houden. Hun krachtige en relaxerende werking zorgt tevens voor een ontspannen en zalig gevoel aan hoofd en haar.

 

lookbookheader-2.jpg

Onze belofte


Top kwalitiet - Top Product

Onze belofte


Top kwalitiet - Top Product

Onze belofte...

... naar jullie is niet alleen dat we streven naar uitmuntende kwaliteit en jullie glimlach, we zorgen ook voor top producten waar je thuis verder de beleving van glanzend en veerkrachtig haar kan ervaren.

Daarom hebben we voor jullie zorgvuldige onze partners uitgekozen elk op hun veld aan de top:

 • GOLD HAIRCARE: Wij kiezen voor de toekomst, GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE is een scandinavisch modehuis. De haarverzorgingslijn werd als “groen” bestempeld door de deense overheid met 100% veganistische shampoos en conditioners en de multifunctionele stylingproducten. Verrijkt met pure oganische oliën van argan en meadowfoamzaad, ze zijn volledig vrij van PPD, ammoniak en resorcinol. Perfect ook voor jullie homecare producten.

 • TECNA: Tecna is geboren in 1995, de steunpilaren en de filosofie zijn gebaseerd op een Bio Natuurlijk concept. De Bio Natuurlijke filosofie zorgt voor de gezondheid van zowel kapper, als klant en het natuurconcept is de ideale zorg voor de haren.

 • ZENZ THERAPY: Dit professioneel, doch natuurlijk gamma heeft zijn basis in de aromatherapie, alle producten en kleuren zijn organisch. De producten bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurmiddelen of artificiële parfums, de kleuren zijn ammoniak-, ppd, resorcinol en nikkelvrij.

 • LZ hair extension: Wefts van hoog kwaliteit en vooral eerlijk benadering in plaasting

 • Strings & Things hairextension: snel en zeer efficiënt in het plaatsen van sticker hair

 • Cafe couture: de beleving naar jullie thee ervaring. Top, eerlijk en kwalitatief.

 • Victoria with love kaarsen: De afgelopen jaren hebben we een collectie gebouwd die tegenwoordig onmisbaar is in veel interieurs. Daarom stellen we onze bestsellers graag aan u voor, gemaakt met passie en met liefde voor mensen.

Onze gezamenlijke passie voor haar is de reden waarom we zo goed samen werken. Geen commerciële benadering maar ambachtelijke visie zorgen voor jullie compliment.

Joico en Coiffure Unique jullie betrouwbare partner!

 

 

gold+1.jpg

creatie


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

creatie


ZONDER AFSPRAAK

056/372295

 

It all started when...

Coiffure Unique is ontstaan door een gedreven passie. Een passie die met motivatie en inspiratie een levenswerk is geworden. Samen met mijn vrouw Mireille hebben we in 1992 dit concept salon opgericht. De persoonlijkheid van de mens, als uniek individu, boeit ons. Samen met ons team bouwen we nog iedere dag aan deze gedachte.

Als member van het GOLD HAIRCARE BELGIUM Design team en educator bij de kappersfederatie UBK/UCB geven we de passie door aan gelijkgestemden.

Philip is de motor achter het GOLD ambassador salon. Zijn gedreven passie, inzicht en het vermogen te luisteren, niet alleen naar de wens van de klant maar ook naar opkomende talenten zorgen ervoor dat het verhaal hij brengt die waarde uitstraalt voor ieders glimlach.

2019-05-07 15.07.39.jpg
I believe we are all born artists, the challenge is to remain one
— Gianni Scumaci

goldens-bg.jpg

contact


YOUR SMILE IS GOLD

056/372295

contact


YOUR SMILE IS GOLD

056/372295

KOM LANGS “zonder afspraak” VOOR JOUW GOUDEN GLIMLACH

life is too short to have boring hair
— Philip

ZONDER afspraak

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

All round stylisten staan klaar om samen met jou naar jouw compliment te werken, door de constante opleiding van Philip weet het team perfect wat jullie van ons concept salon verwachten. Zo is er voor iedereen het juiste moment te vinden voor jullie gouden glimlach!

 

browns1-bg.jpg

CONTACT


Coiffure Unique is een Conceptsalon die werkt ZONDER AFSPRAAK

CONTACT


Coiffure Unique is een Conceptsalon die werkt ZONDER AFSPRAAK

oNS sALON

Meensesteenweg 384
8501
Bissegem

056/372295

 
 

Contacteer ons

Coiffure Unique is een Conceptsalon die werkt ZONDER AFSPRAAK, dit om u steeds wanneer jij behoefde of tijd hebt  jouw haren terug naar uw wens te maken. Een bezoek aan Coiffure Unique blijft je zeker bij. Of het nu gaat om eenvoudige snit, brushing of een complete make-over. Wij maken het voor jou graag uniek. Plan daarom zeker u tijd bij ons ‘zonder afspraak’!

Naam *
Naam

Voor ons is jouw vertrouwen gelijk aan een gouden glimlach.

Daarom respecteren we je privacy en beschermen we die door strikt het beleid conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wetgeving (sinds 25 mei 2018) te volgen.

klik hier voor een gedetailleerd samenvatting