Comment

Blondines kiezen voor briljante lichte haren!

Joico-NEW-Blonde-Life.png
 • BLONDE LIFE

 • BRILLIANT GLOW BRIGHTENING OIL

 • BRILLIANT TONE VIOLET SMOOTHING FOAM

Blondines kiezen voor briljante lichte haren! De Blonde Life producten zijn speciaal gecreëerd om blond haar helder en stralend te maken. Blond zijn was nooit zo gemakkelijk als nu, met deze nieuwe favorieten Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil & Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam. #livetheblondlife

 advies prijs 35,50€

advies prijs 35,50€

BRILLIANT GLOW BRIGHTENING OIL

Bereid je voor op een kristalheldere glans en zachtheid! Eén enkele toepassing van de nieuwe Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil verbetert instant de glans van zelfs het blondste haar, terwijl het elke haarstreng voedt en beschermt.

DIT IS WAAROM JE ER ZAL VAN HOUDEN!

De glans bevorderende eigenschappen van deze Blonde Life formule werken de klok rond, sluit vocht in het haar en sluit friseren uit.

 • ·         2 x meer glans voor buitengewoon stralend haar.
 • ·         Maakt blond haar helder.
 • ·         Maakt het haar sterker.
 • ·         Door de kristalheldere formule verkleurt het haar niet, zelfs niet het                               lichtste blond. Dit in tegenstelling tot andere oliën die een gele kleur hebben.
 • ·         Verzachtende ingrediënten sluiten friseren uit.
 • ·         Minder beschadiging door kammen bij beschadigd haar.
 adviesprijs 33€

adviesprijs 33€

BRILLIANT TONE VIOLET SMOOTHING FOAM

Luxueus, romig en zo koel als maar kan zijn…  dat is de schoonheid van de nieuwe Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam. Dit revolutionaire duo-actie styling product weert dat de geel- en koperachtige weerschijnen de kop opsteken en geven het haar een uitzonderlijk zachte, gladde en glanzende Blonde Life look.

DIT IS WAAROM JE ER ZAL VAN HOUDEN!

Laat je niet misleiden door de luchtige samenstelling van deze mousse, slechts een kleine hoeveelheid volstaat om efficiënt te zijn en de koele weerschijn te waarborgen!

 

 • ·         Tonaliseert onmiddellijk licht blond haar met één toepassing.
 • ·         Bewaart de koele weerschijn en weert warme weerschijnen die een plaag zijn voor blonde haren.
 • ·         Styling met een mousse die geen residuen of build-up rond het haar  veroorzaakt.
 • ·         Extra glans.
 • ·         Verzacht elke individuele haarstreng, voorkomt friseren.

Wenst u meer info kom gerust langs zonder afspraak voor advies op maat!

Comment

Reserveer je me-time moment

Comment

Reserveer je me-time moment

Reserveer je me-time moment

Om wachttijden te vermijden werken we vanaf 8 augustus uitsluitend op afspraak. Zo gunnen we elke klant de tijd die nodig is voor het perfecte kapsel, hiermee willen we de kwaliteit van ons werk verzekeren en tegelijk onnodige wachttijden vermijden. Uiteraard wordt u nog steeds geholpen door een gevarieerd team van specialisten met elk hun eigen sterktes.

 

Bel ons vanaf maandag 6 augustus op xxxx xx xx xx en leg meteen uw afspraak vast.

Enkel telefonische afspraken.

Comment

#itsajoicosummer

Comment

#itsajoicosummer

JAARLIJKS VERLOF

Time to relax, taking time to enjoy, visit family and friend...

Gesloten van 16 JULI t.e.m.  7 AUG.

Back at your service, op woensdag 8 AUG.

Comment

The fabulous Four

Comment

The fabulous Four

K-Pak

Joico K-Pak is geschikt voor zwak en beschadigd haar.

Optimaal herstel en bescherming

Wanneer we droge plekke of oneffenheden op de huid hebben, gaan we op zoek naar een herstellend product. Dit zouden we ook voor ons haar moeten doen. Schadelijke invloeden van buitenaf zoals extreme temperaturen, chemische behandelingen en slechte voeding kunnen het haar beschadigen. Het haar gaat er dof uitzien, voelt droog aan en is moeilijk te hanteren. Met het Hair Protection System in de producten van K-Pak maakt het haar beter bestand tegen deze invloeden. Het vochtgehalte wordt weer aangevuld en de poreusheid wordt in balans gebracht. Zo zijn de producten geschikt als een langdurig herstellende behandeling van zwak haar en beschadigd haar, Het is ook als preventie voor ieder ander haartype te gebruiken. 

Comment

AGE DEFY, ga verder dan grijsdekking!

Comment

AGE DEFY, ga verder dan grijsdekking!

Age Defy, gaat verder dan grijsdekking. Wij bieden u de unieke kans om het haar zijn jeugdige en glorieuze look terug te geven. Vero K-pak Color Age Defy een haar kleurlijn die de tekenen van ouder wordend haar omkeert.

Comment

MULTI PERFECTOR

Comment

MULTI PERFECTOR

NIEUW KpakColor Therapy Luster lock Multi Perfector, een mond vol om het nieuwste wonderspray aan jullie voor te stellen. Ervaar deze krachtige leave-in spray die haar perfectioneert!

Comment

PERFECT IMPERFECTION, HAIR SHAKE BUDDIES

Comment

PERFECT IMPERFECTION, HAIR SHAKE BUDDIES

Beach Shake en Body Shake, twee nieuwe hair shake buddies die zorgen oor volume en een golvend resultaat! Joico en Coiffure Unique staan steeds gerand voor innovatie. Kom zeker langs voor ZONDER AFSPRAAK voor advies op maat.

Comment

Educatie voor jullie beleving

Educatie voor jullie beleving

educatie voor jouw beleving is ook voor jouw gekleurde haren belangrijk, daarom is coaching-educatie-bij scholing een standaard binnen ons concept salon! Interne als externe opleidingen worden graag bij gevolgd. team unique staat daar garant voor.

SHINE LIKE A DIAMANT

SHINE LIKE A DIAMANT

nieuw, glanzend en vooral bescherming tegen de U stralen tijdens het zonnen.

Joico en Coiffure unique bieden u de jongste aanwinst binnen onze blonde life reeks BRIGHTENING VEIL... een bescherming van formaat

Bescherming in de zomer

Bescherming in de zomer

Joico en Coiffure Unique hebben voor de zomer de deals samengesteld om uw haren te beschermen.

VAKANTIE/INSPIRATIE/OUT OF OFFICE

VAKANTIE/INSPIRATIE/OUT OF OFFICE

Zoals bij veel creativiteit is een nodige break noodzakelijk, zo blijven we steeds gefocust om voor jullie gouden glimlach te kijken.

Nieuwste kleur trend voor zomer 2017

Nieuwste kleur trend voor zomer 2017

Het nieuwste trend kleur voor deze zomer "Tiger eye" look! Gedaan met de ombré, sombré.Meer warme tinten in combinatie met duidelijke high light die de schittering van jouw haar af maakt.

BANGS - FRANJE ZIJN HOT DEZE ZOMER

BANGS - FRANJE ZIJN HOT DEZE ZOMER

De tijd is terug aangebroken dat we iets willen veranderen aan onze look! Noem het wake-up call naar de lente/zomer. team Unique staat klaar om u ook nu te begeleiden naar de fashion tips voor spring/summer 2017